Kuvaus
Haapasalon Hatsapuri on suussa sulava, herkullinen georgialainen juustoleipä.
Hatsapuri (georgiaksi hatsa tarkoittaa juustoa ja puri leipää) on georgialainen kansallisruoka, jolla on vuosituhantiset perinteet. Se sisältää noin puolet painostaan georgialaista täyteläistä ja suolaista sulguni-juustoa, ja puolet makeahkoa ja hennosti hapanta maitoon leivottua vehnäleipätaikinaa.
Kotipaistoon kehitetyt pienet Hatsapurit ovat nopeita ja helppoja valmistaa kotiuunissa.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Paista jäisenä 200 °C uunissa noin 10 minuuttia tai sulatettuna 225 °C noin 5 minuuttia. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen. Halutessasi voitele paiston jälkeen voisulalla.
Paista jäisenä 200 °C uunissa noin 10 minuuttia tai sulatettuna 225 °C noin 5 minuuttia. Paistoaika saattaa vaihdella uunin tehosta riippuen. Halutessasi voitele paiston jälkeen voisulalla.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Haapasalon Hatsapuri
Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
hatsapuri.fi
EAN-koodi
6430033528549
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.