Description
Gluteeniton pizzapohja. Täytä lempitäytteilläsi ja nauti! Pyöreän pizzapohjan halkaisija on noin 23 cm ja paino á 130g.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytys -18°C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Säilyy pakastelämpötilassa (-18°C) parasta ennen päiväykseen saakka. Älä säilytä huoneenlämmössä. Poista pizzapohjat pakkauksesta. Parhaan tuloksen saat, kun sulatat pizzapohjaa ensin huoneenlämmössä noin 15 min. Täytä ja paista sulatettuna uunissa +200°C:ssa noin 8-10 min. Voit täyttää ja paistaa pizzapohjan myös jäisenä, jolloin paistoaika on noin 10 min. Huom! Paistoaika ja -lämpötila ovat uunikohtaisia ja voivat vaihdella.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Moilas Oy
Paakarinpolku 1, 76850 Naarajärvi
EAN-koodi
6431903749408
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.