Kuvaus
Säilytys- ja käyttöohjeet
Kuumenna Kotimaiset Järvikalapuikot jäisinä tai osittain sulaneina * paistinpannussa miedolla lämmöllä n. 10 min lastalla välillä käännellen * uunissa 225 °C 8-10 min * mikroaaltouunissa (800 W) 1,5 min/4 puikkoa Säilytys: PAKASTE, tuote säilyy: – pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmemmässä) ks. parasta ennen -merkintä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Viimeinen valmistuspaikka:Suomi
Pyyntialue
Eurooppa – Sisävedet
Pyyntitapa
Pyydysryhmä: Nuotat
Markkinoija
APETIT RUOKA OY
MAAKUNNANTIE 5
27800 SÄKYLÄ
EAN-koodi
6430104966515