Foodin Luomu Mantelijauho 350g

/kpl
(29.82€/kg) kpl

Mantelijauho on pehmeää ja miedon makuista jauhoa, joka valmistetaan kuorituista manteleista. Se sopii monipuolisesti leivontaan jaruoanlaittoon. Mantelijauhomme makeat mantelit viljellään Italiassa.

Mantelijauho on valmistettu pähkinää muistuttavista ravinteikkaista ruskeista siemenistä, manteleista. Mantelit maistuvat usein myös niille, joiden ruokavalioon pähkinät eivät tyypillisesti sovi. Mantelijauho sopii myös vähähiilihydraattiseen ja ketogeeniseen leivontaan.

Mantelijauho ei ole pelkästään käyttöominaisuuksiltaan monipuolinen, vaan se sopii myös useimmille allergikoille ja on tärkeä raaka-aine monissa erityisruokavalioissa. Pehmeänrakenteensa ansioista se tekee leipomisesta miellyttävää ja lopputuloksesta suussasulavaa.

NÄIN KÄYTÄT MANTELIJAUHOJA

Perinteisesti mantelijauhosta on valmistettu macaron-leivoksia ja mantelimassaa. Se sopii sellaisenaan loistavasti myös juusto- ja raakakakkujen pohjaksi sekä suussa sulaviin suklaafondantteihin! Miedon maun ansiosta mantelijauho soveltuu niin suolaiseen kuin makeaankinleivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhoista voit valmistaa sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia leivonnaisia,kakkuja, lettuja, keksejä ja leipiä.

Ominaisuuksiensa vuoksi mantelijauho on yksi ketogeeniseen leivonnan suosituimmista raaka-aineista! Luontaisesti gluteenittomana raaka-aineena jauho sopii myös keliaakikoille.

Mantelijauholla voit korvata lähes kaikki leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettävät jauhot. Pelkästään mantelijauhosta valmistetussa leipomuksessa koostumus ei välttämättä oleyhtä kiinteä, joten suosittelemme käyttämään sen kanssa esimerkiksi riisijauhoa tai tattarijauhoa.Runsaskuituinen mantelijauho imee normaalia enemmän nestettä, jolloin taikinan nestemäärää on hyvä lisätä, tai vähentää hieman kuivien aineiden määrää. Mantelijauhosta puuttuu gluteenilliselle jauholle tyypillinen sitko, minkä vuoksi se ei käyttäydy leivottaessa samalla tavalla. Sitkon saatlisäämällä taikinaan psylliumkuitua, joka sitkon lisäksi tekee taikinasta helpommin työstettävän.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- taisäilöntäaineita.

Kuvaus

Mantelijauho on pehmeää ja miedon makuista jauhoa, joka valmistetaan kuorituista manteleista. Se sopii monipuolisesti leivontaan jaruoanlaittoon. Mantelijauhomme makeat mantelit viljellään Italiassa.

Mantelijauho on valmistettu pähkinää muistuttavista ravinteikkaista ruskeista siemenistä, manteleista. Mantelit maistuvat usein myös niille, joiden ruokavalioon pähkinät eivät tyypillisesti sovi. Mantelijauho sopii myös vähähiilihydraattiseen ja ketogeeniseen leivontaan.

Mantelijauho ei ole pelkästään käyttöominaisuuksiltaan monipuolinen, vaan se sopii myös useimmille allergikoille ja on tärkeä raaka-aine monissa erityisruokavalioissa. Pehmeänrakenteensa ansioista se tekee leipomisesta miellyttävää ja lopputuloksesta suussasulavaa.

NÄIN KÄYTÄT MANTELIJAUHOJA

Perinteisesti mantelijauhosta on valmistettu macaron-leivoksia ja mantelimassaa. Se sopii sellaisenaan loistavasti myös juusto- ja raakakakkujen pohjaksi sekä suussa sulaviin suklaafondantteihin! Miedon maun ansiosta mantelijauho soveltuu niin suolaiseen kuin makeaankinleivontaan ja ruoanlaittoon. Mantelijauhoista voit valmistaa sekä raakoja että kypsennettyjä vähähiilihydraattisia leivonnaisia,kakkuja, lettuja, keksejä ja leipiä.

Ominaisuuksiensa vuoksi mantelijauho on yksi ketogeeniseen leivonnan suosituimmista raaka-aineista! Luontaisesti gluteenittomana raaka-aineena jauho sopii myös keliaakikoille.

Mantelijauholla voit korvata lähes kaikki leivonnassa ja ruoanlaitossa käytettävät jauhot. Pelkästään mantelijauhosta valmistetussa leipomuksessa koostumus ei välttämättä oleyhtä kiinteä, joten suosittelemme käyttämään sen kanssa esimerkiksi riisijauhoa tai tattarijauhoa.Runsaskuituinen mantelijauho imee normaalia enemmän nestettä, jolloin taikinan nestemäärää on hyvä lisätä, tai vähentää hieman kuivien aineiden määrää. Mantelijauhosta puuttuu gluteenilliselle jauholle tyypillinen sitko, minkä vuoksi se ei käyttäydy leivottaessa samalla tavalla. Sitkon saatlisäämällä taikinaan psylliumkuitua, joka sitkon lisäksi tekee taikinasta helpommin työstettävän.

Raaka, luomu, gluteeniton, maidoton, vegaaninen, GMO-vapaa. Ei sisällä lisä- taisäilöntäaineita.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Italia

Markkinoija

FOODIN OY
ALASINKATU 1-3
40320 JYVÄSKYLÄ

EAN-koodi

6430055211689

Ostoskori
Elintarvikkeiden toimituspäivät maanantai, keskiviikko ja perjantai. Toimituspäivä valitaan kassalla.
  • Ostoskorissa ei ole vielä tuotteita.