Kuvaus
Pirkka perinteinen lihaisa pyttipannu on helppo ja nopea valmistaa. Tarjoa lisäksi etikkapunajuuria, maustekurkkuja ja salaattia. Myös paistettu kananmuna maistuu lihapullapannun kanssa. Tuote on laktoositon ja gluteeniton.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Valmistusohje: Pannulla: Kuumenna pannulla tilkka öljyä. Lisää puoli pussia jäistä pyttipannua ja kuumenna lastalla käännellen noin 10 minuuttia. Uunissa: Levitä pyttipannu pellille leivinpaperin päälle yhteen kerrokseen. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 20–25 minuuttia. Tarjoa lisäkkeeksi etikkapunajuuria tai maustekurkkuja ja tomaattilohkoja. Myös “häränsilmä” eli vain toiselta puolelta paistettu mu Tillagning: I stekpanna: Hetta upp en skvätt olja i en stekpanna. Tillsätt en halv påse frusen pyttipanna och värm upp i cirka 10 minuter. Rör o I ugn: Bred ut ett lager pyttipanna på en plåt med bakplåtspapper. Stek i 225 grader i mitten av ugnen i 20–25 minuter. Rör om med e Servera tillsammans med inlagd rödbeta eller ättiksgurka och tomatklyftor. Stekt ägg ”sunny side up”, dvs. stekt bara på en sida, pa
Alkuperämaa/valmistusmaa
Belgia
Lisätiedot
Valmistuttaja
Kesko Oyj
PL / PB 1, 00016 Kesko
EAN-koodi
6410405131607
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.