Kuvaus
Jyväbroiler filee katajanmarja-vadelma on trendikkäästi pohjolan mauilla pintamaustettu broilerin filee. Valmistat katajanmarja-vadelma maustetut broilerin fileet helpoiten joko pannulla tai uunissa, kunnes sisälämpötila on 75 astetta. Antibioottivapaa-merkintä pakkauksessa kertoo, että eläimet eivät ole tarvinneet ainuttakaan antibioottikuuria elämänsä aikana.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytys alle +6 °C
UUNI: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Kuumenna uuni 180 °C. Ruskista fileet kuumalla pannulla tilkassa öljyä kummaltakin puolelta. Siirrä fileet uunivuokaan ja uuniin. Paista n. 20 – 25 min kunnes sisälämpötila on +75 °C. PANNU: Ota fileet huoneenlämpöön ½ tuntia ennen kypsentämistä. Paista kuumalla pannulla tilkassa öljyä n. 2-4 min välillä kääntäen, laske pannun lämpötila miedolle lämmölle ja jatka kypsentämistä 15-20 minuuttia kunnes sisälämpötila on +75 °C
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Valmistaja
Atria Suomi Oy
PL 900, 60060 ATRIA
EAN-koodi
6407830037659
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.