Kuvaus
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on Snellmanin kotimaisesta naudanlihasta valmistettuja kebablastuja. Makua täydentää suomalaisella edamjuustolla täydennetty paninikeittiön oma valkosipuli-kurkkumajoneesi. Kebab-valkosipulipanini on laktoositon
Säilytys- ja käyttöohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
OY SNELLMAN AB
KUUSISAARENTIE 1 B
68601 PIETARSAARI
EAN-koodi
6405096008031