Finish konetiskitabletti Power All-In-One Lemon 46tab

10,55/
(0.23€/kpl)

#NAME?

Kuvaus

#NAME?

Säilytys- ja käyttöohjeet

KÄYTTÖ: 1. Käsittele vain kuivin käsin. 2. Ei avattavaa käärettä. Liukenee kokonaan pesussa. 3. Aseta yksi tabletti pesua kohti KUIVAAN annostelijaan. 4. Älä aseta ruokailuvälinekoriin. 5. Parhaat tulokset ja mahdollisimman pienen sähkön ja veden käytön saat käyttämällä eko-ohjelmaa / automaattiohjelmaa.

Jos tabletti ei mahdu annostelijaan, kysy neuvoa astianpesukonevalmistajalta tai katso koneen käyttöohjetta. Lyhyissä ohjelmissa saat parhaan tuloksen, kun asetat Finish Power -tabletin koneen pohjalle suodattimen viereen. Sopii septisäiliöille. Tabletin sisältämä suolatoiminto toimii pehmeässä/ keskikovassa vedessä, enintään 9dH. Tehoa voi parantaa lisäämällä Finish-astianpesukonesuolaa. Jotta Power tablettien laatu säilyisi, sulje pakkaus aina käytön jälkeen, ja säilytä poissa kuumuudesta ja kosteudesta. Parhaan kuivaustuloksen saat käyttämällä Finish Rinse Aid. Ei suositella hopeisille aterimille. Lajittele pakkaus kierrätykseen. Pakkauksen saa kierrättää vain, jos se on tyhjennetty kokonaan.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Euroopan unioni

Valmistuttaja

RB Hygiene Home Nordic A/S
Vandtårnsvej 83A, 2860 Søborg, Denmark

EAN-koodi

5714970002944

Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.

Keväisten keliolosuhteiden myötä olemme poikkeuksellisesti päättäneet varata pöytäpaikat sisäterassilta kaikille ennakkovarauksen tehneille (30.4.-5.5.2024) 🙂 Joten mikäli ennakkovaraus löytyy, ei tarvitse olla huolissaan pääseekö ulkoruokintaan vai ei 😉

Palvelemme tänään:

torstai Suljettu