Kuvaus
Helppoja herkkuja pakastealtaasta! Kaikilla kulttuureilla on oma versionsa dumplingeista; Italialaisilla on raviolit, slaaveilla pelmenit ja japanilaisilla gyozat. Kaikissa perinneherkuissa periaate on sama: ne valmistetaan käärimällä jauhetusta lihasta, maitotuotteista tai kasviksista valmistettu täyte taikinan sisään. Deliciestin herkulliset pelmenit valmistetaan perinteisin menetelmin korkealaatuisista raaka-aineista. Klassikkomaku lihapelmenit pitävät sisällään herkullisen naudan- ja porsaanlihatäytteen. Keitä pelmenit hyvin maustetussa vedessä ja nauti pelmenit Deliciestin raikkaan smetanan kera.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytyslämpötila alle -18 °C. Älä pakasta uudelleen sulatuksen jälkeen. Laita pelmenit kiehuvaan veteen ja anna kiehua 5–7 minuuttia, kunnes pelmenit ovat kohonneet pinnalle. Mausta keitinvesi esimerkiksi laakerinlehdillä, suolalla ja pippurilla tai liemikuutiolla. Keittämisen jälkeen voit halutessasi vielä ruskistaa pelmenit pikaisesti kuumalla pannulla. Tarjoile Deliciestin smetanan ja ruohosipulin kanssa. Voit käyttää myös majoneesia tai ketsuppia.
Laita pelmenit kiehuvaan veteen ja anna kiehua 5–7 minuuttia, kunnes pelmenit ovat kohonneet pinnalle. Mausta keitinvesi esimerkiksi laakerinlehdillä, suolalla ja pippurilla tai liemikuutiolla. Keittämisen jälkeen voit halutessasi vielä ruskistaa pelmenit pikaisesti kuumalla pannulla.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Viro
Valmistuttaja
Deliciest Oy
Urheilukatu 5, 00250 Helsinki
www.deliciest.fi
EAN-koodi
6430033528839
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.