Kuvaus
Fazer Gluteeniton Ksantaani on sokerista valmistettava luontainen sakeuttamisaine. Se korvaa sitkon gluteenittomassa leivonnassa, antaa kuohkeutta ja tekee leivän kuoresta rapean.
Säilytys- ja käyttöohjeet
SÄILYTETÄÄN kuivassa ja huoneenlämmössä. KÄYTTÖOHJE: Sekoita ksantaani jauhoihin. Annostus per 1 kg jauhoja: Hiivataikina 1,5-2 tl / Pizzataikinat 2-3 tl / Kakkutaikinat 0,3 tl / Pikkuleipätaikinat 1 tl.
KÄYTTÖOHJE: Sekoita ksantaani jauhoihin. Annostus per 1 kg jauhoja: Hiivataikina 1,5-2 tl / Pizzataikinat 2-3 tl / Kakkutaikinat 0,3 tl / Pikkuleipätaikinat 1 tl.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Euroopan unioni
Markkinoija
Fazer Mylly
PL 40, 15101 Lahti
EAN-koodi
6419811109200
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.