Fazer Leipurit Vaivaton pizzajauho 660 g

4,43/
(6.7€/kg)

Pizzajauho herkullisen ja helpon pitsapohjan valmistukseen. Tästä erityisestä vehnäjauhosta valmistat kätevästi herkullisen ohuen pitsapohjan, joka ei liiaksi täytteitä tarvitse. Kokeile myös halutessasi yön yli lepoa pitsataikinalle, jolloin saat pohjaan vielä lisää makua ja rapeutta.

Kuvaus

Pizzajauho herkullisen ja helpon pitsapohjan valmistukseen. Tästä erityisestä vehnäjauhosta valmistat kätevästi herkullisen ohuen pitsapohjan, joka ei liiaksi täytteitä tarvitse. Kokeile myös halutessasi yön yli lepoa pitsataikinalle, jolloin saat pohjaan vielä lisää makua ja rapeutta.

Hyvää Suomesta

Säilytys- ja käyttöohjeet

Pizzapohja (2-3 pellillistä pitsaa).
Ainekset:
1 pkt / 660 g Fazer Leipurit Vaivaton pizzajauhoa (n. 11 dl)
3,75 dl vettä
25 g tuorehiivaa tai 1 pss (11 g) kuivahiivaa
2 tl suolaa 
4 rkl öljyä 
1 tl sokeria. 

1. Liuota tuorehiiva veteen tai jos käytät kuivahiivaa, sekoita se jauhoihin. Lisää jauhot, suola, öljy ja sokeri veteen. Sekoita taikina nopeasti sekaisin. Jaa taikina 2–3 palloon ja vaivaa niitä pöytää vasten 5 min.
2. Anna taikinapallojen nousta pöydällä liinan alla noin 20 min ja kauli ne sitten ohuiksi pohjiksi. Lisää mieluisat täytteet jättäen reunat reilusti ilman täytettä, jolloin rapea pohja pääsee oikeuksiinsa.
3. Paista pizzat uunipellillä tai pizzakiven päällä 225°C:ssa 10–15 min.
VINKKI: Laita oliiviöljyä uunista otetun pitsan päälle ja reunoille.
VINKKI: Yön yli-pizzapohja: Voit valmistaa pizzapohjan myös kohottamalla sitä yön yli, jolloin käytetään vähemmän hiivaa. Laita silloin taikinaan 1/2 pss kuivahiivaa tai 1/3 pkt tuorehiivaa. Valmista taikina muuten ylläolevan ohjeen mukaisesti. Vaivaamisen jälkeen nosta taikinapallot suojattuna kylmään ja anna niiden tekeytyä yön yli. Ota taikinapallot huoneenlämpöön vähintään 20 min ennen valmistusta ja kauli ohueksi pohjaksi. Paista pizzat ohjeen mukaisesti.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Valmistaja

Fazer Mylly
PL 40, 15101 Lahti

EAN-koodi

6419811105806

Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.

Palvelemme tänään:

sunnuntai 11:00 - 21:00

10.7.2024 Risteily M/S Sinivuokolla Joensuusta Saariston Puodille & Pizza Tasting -elämys!

Keväisten keliolosuhteiden myötä olemme poikkeuksellisesti päättäneet varata pöytäpaikat sisäterassilta kaikille ennakkovarauksen tehneille (30.4.-5.5.2024) 🙂 Joten mikäli ennakkovaraus löytyy, ei tarvitse olla huolissaan pääseekö ulkoruokintaan vai ei 😉