Kuvaus
“Ihan kuin tavallista leipää!” Myllärin gluteenittomalla Kaurasämpyläjauholla leivot pehmeitä, maukkaita ja hyvin kohoavia sämpylöitä. Taikinaa on helppo käsitellä ja yhdestä pussillisesta tulee pellillinen muhkeita sämpylöitä, jotka maistuvat vaikka koko perheelle. Runsaskuituinen (11 %) jauhoseos sisältää 42 prosenttia suomalaista täysjyväkauraa. Gluteenittomaan jauhoseokseen on lisätty psylliumia.
Myllärin gluteenittomat kauratuotteet valmistetaan puhtaasti pellolta pöytään – käytämme raaka-aineena sopimusviljelijöiltä hankittua, gluteenittomasti viljeltyä kauraa.
Käyttämällä Myllärin-tuotteita teet samalla vastuullisen valinnan. Myllärin-tuotteet valmistetaan kotimaisesta, lähellä kasvaneesta viljasta. Myllymme pyörivät vesivoimalla tuotetulla vihreällä sähköllä ja lämpöenergiaa tuotetaan omassa biovoimalassa kaurankuoria polttamalla. Lokakuusta 2020 alkaen Myllärin-tuotteiden valmistus on hiilineutraalia.
Herkullisen maun lisäksi saat Myllärin tuotteista kaikki jyvien hyvää tekevät ominaisuudet – kuidut, proteiinit, rasvat ja vitamiinit.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Helsingin Mylly Oy
Puurtajankatu 34 04440 Järvenpää
EAN-koodi
6415000164395
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.