Description
Liivatelehteä käytetään, kun tavoitellaan hyytelömäistä rakennetta. Liivatelehti soveltuu hyvin esimerkiksi hyydykkeiden, hyytelöiden, marmeladien, juustokakkujen tai panna cottan valmistukseen.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytä huoneenlämmössä kosteudelta ja hajuilta suojattuna. Annostus: Lusikoitava hyytelö 1 liivatelehti / 1 dl nestettä. Leikattava hyytelö 1 ½ liivatelehteä / 1 dl nestettä. Käyttö: Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Purista liika vesi käsin pois. Liuota lehdet kiehuvaksi kuumennettuun, pieneen vesimäärään. Lisää liuos hyvin sekoittaen hyydytettävään nesteeseen. Anna hyytyä kylmässä. Tuoreen ananaksen, kiivin, viikunan ja papaijan sisältämät entsyymit hajottavat proteiinia ja voivat estää hyytelön muodostumisen. Säilykehedelmien entsyymit ovat tuhoutuneet ja niitä voi käyttää.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Saksa
Pakkaaja
Meira Oy
PL 32, 00510 Helsinki
www.meira.fi
EAN-koodi
6414203405397
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.