Kuvaus
Tämä leipä on syntynyt viipyillen ja kiireettä. Ensin taikinaa vaivattiin leipomossa lempeästi niin, että taikinan ilmataskut säilyvät ehjinä ja pitivät makunsa. Vaivaamisen jälkeen ohraisa taikina sai laiskotella pitkään patalevossa. Kun leivälle annettiin aikaa, hiivaa tarvittiin vähemmän ja se sai käydä rauhassa. Syntyi lisää pehmeitä aromeja makutaskuihin. Ennen kun leipä päästettiin maailmalle, tehtiin vielä käsin kauniit viillot. Kyllä, leipä kerrallaan. Tämä leipä on siis kiireettömyyden perikuva. Jotta saat siitä täyden nautinnon, kannattaa pysähtyä nautiskelemaan rauhassa. Sillä mikäs kiire tässä nyt olisi – valmiissa maailmassa.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Paisto-ohje: Sulata huoneenlämmössä n. 60 min. Höyrytys n. 7 sek paiston alkuun. Paista n. 10-12 min 220°C. HUOM! Paistoarvot ovat ohjeellisia. Jäähdytä leipä kunnolla ennen pakkaamista, jotta kuori säilyy rapeana. Mikäli pakkaat leivän lämpimänä, jätä pussin suu auki.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Fazer Leipomot Oy
PL 17, 00941 Helsinki
www.fazer.fi
EAN-koodi
6413467517914
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.