Kuvaus
Pirkka gluteeniton pizzataikina on sulatuksen jälkeen helppo taputella tai kaulia leivinpaperin päälle pellille. Taikina paistuu rapeaksi pohjaksi ja on neutraalin makuinen. Taikina ei sisällä vehnätärkkelystä ja on maidoton. Valmistaja Porokylän Leipomo, Suomi.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Tuote säilyy pakastelämpötilassa (-18 °C tai kylmempi) pakkauksessa merkittyyn päiväykseen saakka. Sulanutta tuotetta ei saa
jäädyttää uudelleen. Sulatus
– sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä
– jääkaapissa: 10-18 tuntia
-huoneenlämmössä: 3–4 tuntia
– pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa kylmässä vesihauteessa: noin 2 tuntia
– sulatusajat ovat ohjeellisia
Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Leikkaa ylimääräinen paperi pois pizzan ympäriltä ennen paistamista.
Paista 275 asteessa 8-10 minuuttia.
Paistoajat ovat ohjeellisia.
Sulatus
– sulata pizzataikina pakkauksessaan tai hyvin muovilla peitettynä
– jääkaapissa: 10-18 tuntia
-huoneenlämmössä: 3–4 tuntia
– pakkauksessaan tai tiiviissä muovipussissa kylmässä vesihauteessa: noin 2 tuntia
– sulatusajat ovat ohjeellisia
Kauli sulanut taikina gluteenittomia jauhoja apuna käyttäen leivinpaperin päällä ohueksi pizzapohjaksi. Siirrä pohja pellille ja täytä haluamillasi täytteillä. Leikkaa ylimääräinen paperi pois pizzan ympäriltä ennen paistamista.
Paista 275 asteessa 8-10 minuuttia.
Paistoajat ovat ohjeellisia.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistuttaja
Kesko Oyj
PL / PB 1, 00016 Kesko
Valmistaja
Porokylän Leipomo Oy
Kyrönrannantie 2, 75500 Nurmes
EAN-koodi
6410405295804
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.