Kuvaus
Pirkka suomalainen tumma makaroni on runsaskuituinen ja sopii erityisesti makaronilaatikoihin, lisäkkeiksi ja salaatteihin. Sisältää kuitua 7 g/100 g. Keittoaika on 8 minuuttia. Tuotteella on Hyvää Suomesta -merkki ja sen valmistaa Myllyn Paras Hyvinkäällä.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Kuivassa ja viileässä, suojattava voimakkailta hajuilta.
Keitto-ohje:
4 annosta
1 1/2 l vettä, 6dl (300 g) Pirkka tummia makaroneja (1 tl suolaa). Kiehauta vesi kattilassa ja lisää makaronit. (lisää keitinveteen suolaa halutessasi.) Sekoita kiehumisen alkuvaiheessa. Anna kiehua ilman kantta noin 8 minuuttia. Valuta vesi pois. Makaronin väri vaalenee hieman keitettäessä.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Valmistuttaja
Kesko Oyj
PL / PB 1, 00016 Kesko
Valmistaja
LANTMÄNNEN CEREALIA OY
SALMISAARENAUKIO 1, 00181 HELSINKI
EAN-koodi
6410405107039
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.