Kuvaus
Pirkka meksikonpata-aineksista valmistuu nopeasti maukas ateria. Joukkoon tarvitsee lisätä vain jauheliha.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytys kuivassa ja viileässä.
Valmistusohje: Ruskista 400 g naudan paistijauhelihaa paistokasarissa. Kaada joukkoon 8 dl vettä ja kuumenna kiehuvaksi. Kaada pussin sisältö paistokasariin ja sekoita. Keitä ilman kantta noin 20–25 minuuttia välillä sekoittaen. Ota paistokasari liedeltä ja anna padan vetäytyä kannen alla noin 5 minuuttia. Tarjoa lisäksi salaattia ja juustoraastetta.
Voit korvata jauhelihan vastaavalla määrällä marinoimattomia broilerinsuikaleita. Valmista pataruoka muuten ohjeen mukaan. Voit käyttää myös marinoimattomia
naudan- tai porsaanfileesuikaleita. Ruskista lihasuikaleet ja lisää joukkoon 8 dl kiehuvaa
vettä. Keitä lihasuikaleita noin 15 minuuttia. Lisää joukkoon pata-ainekset ja jatka valmistamista ohjeen mukaan.
Makua voit muunnella lisäämällä pataan esimerkiksi paprika- tai tomaattikuutioita, valkosipulia, basilikaa tai oreganoa.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Valmistaja
CONDITE OY
LISENSSIKATU 5
21100 NAANTALI
Valmistuttaja
Kesko Oyj
PL 1
00016 KESKO
EAN-koodi
6410405069962