Jalostaja Tulinen Italian pata 165g

3,44/
(20.84€/kg)

Jalostajan Tulinen Italian pata on kevyesti poltteleva arkiruoka, joka saa veden herahtamaan jokaisen herkkusuun kielelle. Kätevä pakkaus säilyy avaamattomana kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.

Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!

Kuvaus

Jalostajan Tulinen Italian pata on kevyesti poltteleva arkiruoka, joka saa veden herahtamaan jokaisen herkkusuun kielelle. Kätevä pakkaus säilyy avaamattomana kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.

Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!

Säilytys- ja käyttöohjeet

Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Ruskista 400 g jauhelihaa padassa. Lisää 5-6 dl vettä ja pussin sisältö ja sekoita. Anna kiehua hiljalleen n. 9 min silloin tällöin sekoittaen. Anna pataruoan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Markkinoija

OY LUNDEN AB JALOSTAJA
PANSIONTIE 45, 20210 TURKU

Kuluttajapalvelu

Jalostaja
Pansiontie 45, 20210 TURKU

EAN-koodi

6409536650958

Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.

Palvelemme tänään:

maanantai 11:00 - 21:00

17.7.2024 Höyrylaivaristeily S/S Paul Wahlilla Joensuusta Saariston Puodille & Pizza Tasting -elämys!

Keväisten keliolosuhteiden myötä olemme poikkeuksellisesti päättäneet varata pöytäpaikat sisäterassilta kaikille ennakkovarauksen tehneille (30.4.-5.5.2024) 🙂 Joten mikäli ennakkovaraus löytyy, ei tarvitse olla huolissaan pääseekö ulkoruokintaan vai ei 😉