Description
Jalostajan Makkaramestarin pata sopii niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.
Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistat helposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Säilytys- ja käyttöohjeet
Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä. Mittaa 5-6 dl vettä kattilaan ja kiehauta. Sekoita pussin sisältö kiehuvan veden joukkoon. Lisää joukkoon n. 250 g kuutioitua makkaraa. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna padan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Markkinoija
OY LUNDEN AB JALOSTAJA
PANSIONTIE 45, 20210 TURKU
Kuluttajapalvelu
Jalostaja
Pansiontie 45, 20210 TURKU
EAN-koodi
6409536650941
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.