Kuvaus
Jalostajan Makkaramestarin pata sopii niin pieneen kuin suureenkin nälkään. Avaamaton pakkaus säilyy pitkään kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.
Suomessa valmistetut Jalostajan pata-ainekset ovat suomalaisen valmisruoan klassikoita. Pata-aineksilla valmistathelposti ja nopeasti maukasta kotiruokaa, sillä näppärät pussit sisältävät kaikki ateriaan tarvittavat kuivat ainesosat. Helppoa erityisesti aloittelevalle tai kiireiselle kokille!
Säilytys- ja käyttöohjeet
Mittaa 5-6 dl vettä kattilaan ja kiehauta. Sekoita pussin sisältö kiehuvan veden joukkoon. Lisää joukkoon n. 250 g kuutioitua makkaraa. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna padan vetäytyä hetki ennen tarjoilua. Kuivassa paikassa, huoneenlämmössä.
Mittaa 5-6 dl vettä kattilaan ja kiehauta. Sekoita pussin sisältö kiehuvan veden joukkoon. Lisää joukkoon n. 250 g kuutioitua makkaraa. Anna seoksen kiehua hiljalleen n. 17 min silloin tällöin sekoittaen. Anna padan vetäytyä hetki ennen tarjoilua.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
OY LUNDEN AB JALOSTAJA
PANSIONTIE 45
20210 TURKU
EAN-koodi
6409536650941