Kuvaus
Helsingin Kauppiaiden Leipäbaarissa tunnetaan maukkaiden täytettyjen leipien salat. Kebab-paninissa Suomessa leivottu paninileipä on saanut täytteekseen runsaasti mausteista suomalaisesta naudanlihasta valmistettua kebablastua, valkosipulista kastiketta, cheddar-juustoa ja pepperoni-chiliä. Lämmitä panini rapeaksi voileipägrillissä, uunissa tai airfryerissa ja nauti välipalana tai ateriana. Helsingin Kauppiaiden paninit valmistamme Suomessa. Lajittele pakkaus herkuttelun jälkeen muovina.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Lämmitysohje parilassa: Lämmitä parila 200°. Laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 4 minuuttia. Paninin voi kääntää paiston puolessa välissä.
Uunissa: Lämmitä uuni 225°. Laita panini uunipellille leivinpaperin sisään ja kuumenna noin 5 minuuttia.
Valmistus parilassa: Kuumenna parila. Laita panini leivinpaperin väliin. Paista noin 4 minuuttia. Uunissa: Lämmitä uuni 175 °C. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle ja kuumenna noin 5 minuuttia. airfryerissa: Laita panini airfryeriin ja paista 170 °C noin 7 min.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
HKScan Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
www.hk.fi
0800 05450
EAN-koodi
6409100072322
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.