Kuvaus
Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi miedosti suolattu on ohut, fileestä valmistettu pihvi. Mieto suolaus pitää pihvit kypsennettäessä mehevämpänä. Minuuttipihvi sopii moniin kanaruokiin, esimerkiksi pasta-annoksiin, salaatteihin ja on herkullinen myös grillattuna. Rasiassa on 6-8 pihviä. Kariniemen Kananpoika on aina suomalaista, ilman antibiootteja kasvatettua kanaa.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Ota rasia huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3-5 min. Maustamisvinkki: Hienonna 1 miedohko chili, 2 valkosipulinkynttä ja pala tuoretta inkivääriä. Sekoita joukkoon 1/2 limenmehu ja loraus rypsiöljyä. Anna pihvien maustua marinadissa
pari tuntia.
Ota tuote huoneenlämpöön n. 30 min ennen kypsennystä. Paista pihvit kypsäksi kuumalla paistinpannulla tilkassa öljyä tai grillissä molemmin puolin yhteensä 3 – 5 min. Maustamisvinkki: Sekoita keskenään 2 rkl oliiviöljyä, 1/2 limen puristettu mehu, n.1 tl suolaa, 1 tl kuivattua timjamia tai muuta yrttiä ja halutessasi 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna. Anna pihvien maustua marinadissa pari tuntia.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
HK Scan Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450
EAN-koodi
6409100026684
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.