Kuvaus
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon. Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on paistettuja kotimaisia kanasiivuja sekä paninikeittiön omaa curry-mangomajoneesia, johon on lisätty suomalaista edamjuustoa. Kanapanini on laktoositon.
Säilytys- ja käyttöohjeet
+2 – +6 °C
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperiparilaan ja laita panini leivinpaperinväliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava.Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi.Poista panini pakkauksesta. Laita paniniuunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia,kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Valmistaja
Mr. Panini
Hakasenkuja 4, 28400 Ulvila
EAN-koodi
6405096008024
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.