SJØ pintasuolattu kylmäsavustettu kirjolohifilee viipaleet n500g vakuumipakattu

16,28/
(30.97€/kg)

Perinteisesti pintasuolalla suolattu ja luonnonsavulla savustettu kylmäsavukirjolohifilee viipaloituna. Pakattu vakuumipakkaukseen. Sopii erinomaisesti kaikkiin ruokailuhetkiin, käytä esim. rieskarullissa, pastaruuissa tai pizzan päällä. Ruodonpoisto tehty koneellisesti, saattaa sisältää yksittäisiä ruotoja. Voimakassuolainen. Tuotetta on voitu varastoida pakasteena ja sitä ei saa jäädyttää uudelleen siinä tapauksessa. Tämä tieto löytyy tuotteen etiketistä. Pakkauksen voi kierrättää.

Kuvaus

Perinteisesti pintasuolalla suolattu ja luonnonsavulla savustettu kylmäsavukirjolohifilee viipaloituna. Pakattu vakuumipakkaukseen. Sopii erinomaisesti kaikkiin ruokailuhetkiin, käytä esim. rieskarullissa, pastaruuissa tai pizzan päällä. Ruodonpoisto tehty koneellisesti, saattaa sisältää yksittäisiä ruotoja. Voimakassuolainen. Tuotetta on voitu varastoida pakasteena ja sitä ei saa jäädyttää uudelleen siinä tapauksessa. Tämä tieto löytyy tuotteen etiketistä. Pakkauksen voi kierrättää.

Säilytys- ja käyttöohjeet

Säilytys: 0 – +3°C

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Lisätiedot

Ainesosa: Kirjolohi
Määrä %: 97
Kasvatustapa: Vesiviljelty
Viljelypaikka: Norja; Ruotsi; Suomi; Tanska
 
Kasvatuspaikka: Norja; Ruotsi; Suomi; Tanska
Viimeinen valmistuspaikka: Suomi
 
Kylmäsavustettu

Tuotantomenetelmä

Kasvatettu

Kalalaji

Kirjolohi (Oncorhynchus mykiss)

Valmistaja

Escamar Seafood Oy
Mastotie 7, 70460 Kuopio
www.sjö.fi/palaute

EAN-koodi

2396550200006

Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.

Palvelemme tänään:

perjantai 11:00 - 21:00

17.7.2024 Höyrylaivaristeily S/S Paul Wahlilla Joensuusta Saariston Puodille & Pizza Tasting -elämys!

Keväisten keliolosuhteiden myötä olemme poikkeuksellisesti päättäneet varata pöytäpaikat sisäterassilta kaikille ennakkovarauksen tehneille (30.4.-5.5.2024) 🙂 Joten mikäli ennakkovaraus löytyy, ei tarvitse olla huolissaan pääseekö ulkoruokintaan vai ei 😉