Kuvaus
Harmaasuolattu, verkotettu ja pakastettu juhlakinkku potkalla. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7
vrk.
Perinteinen kinkun paisto-ohje:
1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C
uuniin laitettaessa.
2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari
kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta.
4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen
ajan, jotta uuni pysyy kosteana.
5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min /
kg.
6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä
foliolla.
7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta.
KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja
kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 °C)
Säilytys: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 °C).
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
HK Scan Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450
EAN-koodi
2391164600006
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.