HK Viljapossun Juhlakinkku potkalla n. 7-8kg pakaste

61,22/
(8.75€/kg)

Harmaasuolattu, verkotettu ja pakastettu juhlakinkku potkalla. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.

Tuotetunnus: 2391164600006 Osastot: , , ,

Kuvaus

Harmaasuolattu, verkotettu ja pakastettu juhlakinkku potkalla. Tuote on valmistettu suomalaisesta kotitiloillamme vastuullisesti kasvatetusta viljaporsaan lihasta. Lajittele pakkaus käytön jälkeen muovina.

Hyvää Suomesta

Säilytys- ja käyttöohjeet

Tuote säilyy: Pakastelämpötilassa (-18 °C), katso päiväysmerkintä. Jääkaapissa (+6 °C) 7
vrk.

Perinteinen kinkun paisto-ohje:
1. Sulata kinkku pakkauksessaan n. 4 vrk jääkaapissa. Sisälämpötilan tulisi olla n. + 10 °C
uuniin laitettaessa.
2. Poista pakkaus ja laita kinkku uuniritilälle kamarapuoli ylöspäin. 3. Laita lihalämpömittari
kinkun paksuimpaan kohtaan, niin ettei se kosketa luuta.
4. Laita ritilän alle uunipannu, jossa on vettä. Vettä tulee olla pannulla koko kypsennyksen
ajan, jotta uuni pysyy kosteana.
5. Uunin lämpö 100-125 °C (kiertoilmauunissa 80-100 °C). Paistoaika-arvio on 60-70 min /
kg.
6. Kinkku on valmis, kun lihalämpömittari näyttää 72-77 °C. Nosta kinkku uunista ja peitä
foliolla.
7. Poista verkko ja kamara jäähtyneestä kinkusta.
KUORRUTUS: 1. Kuorruta kamaraton pinta sinapilla, munankeltuaisella, korppujauhoilla ja
kokonaisilla neilikoilla. 2. Ruskista uunissa 5-10 min (225 – 250 °C)

Säilytys: Säilytä paistettua kinkkua jääkaapissa (+4 – 6 °C).

Alkuperämaa/valmistusmaa

Suomi

Lisätiedot

Viimeinen valmistuspaikka: Suomi

Markkinoija

HK Scan Finland Oy
PL 49, 01511 Vantaa
0800 05450

EAN-koodi

2391164600006

Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.

Avaamme perinteisesti vappuaattona 30.4.2024 klo 15-21 🔥🔥🔥

Palvelemme tänään:

tiistai Suljettu