Kuvaus
Pirkka suomalaiset porsaan kylkisiivut sopivat kastikkeisiin, laatikkoihin ja pataruokiin.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytys/Förvaring: +4 °C (max +6 °C)Sisältää imutyynyn./Innehåller en absorberande dyna.Valmistusohje:Ota rasia huoneenlämpöön noin 1/2 tuntia ennen ruoaksi valmistamista. Ruskista suikaloitu liha pienissä erissä kuumassa pannussa. LiTillagning:Ta fram asken i rumstemperatur i rumstemperatur omkring en halv timme före tillredningen. Bryn det strimlade köttet i små portioner
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Suojakaasu
Valmistaja
HKSCAN FINLAND OY (RAH.YHT.)
PL 50
20521 TURKU
Valmistuttaja
Kesko Oyj
PL 1
00016 KESKO
EAN-koodi
2386456900001