Kuvaus
Mummon ohuet ja rapeat tikkuperunat valmistetaan suomalaisesta perunasta. Tikkuperunat soveltuvat hyvin dippailuun, lisäkkeeksi tai pääruoaksi. Ne ovat erityisesti lasten suosikkeja. Tikkuperunat voi valmistaa uunissa, air-fryerissa, rasvakeittimessä tai jopa mikrossa.
Pakastetuote. Ei sisällä säilöntä- tai lisäaineita.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Pakastimessa -18 asteessa parasta ennen -päiväykseen saakka. Jääkaapin pakastelokerossa 5 vrk, huoneenlämmössä 0,5 vrk. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen. Sulanutta tuotetta ei saa pakastaa uudelleen.
Valmistus uunissa: Kuumenna uuni 220 asteeseen. Levitä tikkuperunat pussista jäisinä suoraan uunipellille leivinpaperin päälle tasaiseksi kerrokseksi. Kypsennä noin 20 minuuttia, kunnes perunat ovat kauniin ruskeita. Mausta makusi mukaan esim. suolalla. Tarjoa välittömästi.
Valmistus rasvakeittimellä: Paista tikkuperunat kahdessa erässä 2-3 minuuttia 175 asteessa.
Valmistus ilmafriteerauskeittimellä: Kaada pussin sisältö paistoastiaan. Kypsennä 180 asteessa noin 8-9 minuuttia. Sekoita muutaman kerran paiston aikana.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
Pohjolan Peruna Oy
Kenttätie 9 86400 Vihanti
EAN-koodi
6430028234042
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.