Hiio hoi! Tänään perjantaina 21.7. on mahdollista osallistua Puodin uudistettuun Pizza Tasting -elämykseen!
Kokonaisvaltaisen elämyksen aikana tarjoamme kuutta eri pizzaa listalta (1/6 slicet = 1 kokonainen pizza per ruokailija) 🍕 Lisäksi tasting -elämykseen sisältyy alkupalat, alkumalja, jälkiruoka ja kahvit.
Ennakkovaraus vaaditaan. Ennakkovarauksen voi tehdä kotisivuiltamme tästä linkistä tai puhelimitse numerosta 0454900100.
Tarjoilu on järjestetty aaltoina, joten kaikki elämykseen osallistuvat ruokailijat pääsevät aloittamaan ruokailun likimain samaan aikaan.
Alkumalja (12cl Codorníu Clásico Cava Sec Organic 11.5% tai alkoholiton vaihtoehto)
Alkupaloiksi Puodin Antipasto (lajitelma italian deli-herkkuja)
Pizza Tasting (tarjoillaan 1/6 slaisseittain, yhteensä yksi kokonainen pizza per ruokailija)
Jälkiruuaksi paikallista Vankkurin artesaanijäätelöä, sekä kahvia/teetä.
Ruokajuomaksi lähdevesi (0,5L plo), muut juomat tilattavissa paikanpäällä.
#12 – Mansikkaketo (Bianco)
Smetana, vuohenjuusto. Uunin jälkeen: paikallista tuoretta mansikkaa, rucola, balsamicosiirappi.
#21 – Quattro Formaggi (Bianco)
Mozzarella (fior di latte), gorgonzola, parmesaaniraaste, vuohenjuusto. Uunin jälkeen: Nokiakan punajuuri-inkiväärihillo.
#17 – Next Level Marjoriitta
Tomaattikastike, mozzarella (fior di latte), parmesaaniraaste, oliiviöljy, basilika. Uunin jälkeen: rucola, mozzarella di bufala campana.
#4 – Kolme Juustoa & Rapsakka Pekoni (Bianco)
Smetana, parmesaaniraaste, vuohenjuusto, pizzajuusto, pekoni, tuore chili.
#3 – Pizza Salami
Tomaattikastike, napolin salami, parmesaaniraaste, grillattu paprika.
#6 – Kylmäsavulohipizza (Bianco)
Uudistettu klassikko! Smetana, punasipuli. Uunin jälkeen: kylmäsavulohi, tuore tilli, #meilläleivottu saaristolaiseleipä krutonki.
Pizza Tasting -elämyksen kattaukset:
Perjantaina 21.7.2023 klo 18:30
Perjantaina 21.7.2023 klo 21:00
Pizza Tasting -elämyksen kesto noin 2,5 tuntia. Kattausten aikana suorien tilausten käsittelyaika voi venyä, joten suosittelemme varaamaan tasting -elämyksen ensisijaisesti.