Kuvaus
Vuohelan Piirakkataikina soveltuu niin makean- kuin suolaisenpiirakan tekoon.
Säilytys- ja käyttöohjeet
KÄYTTÖOHJE: Sulata huoneenlämmössä n. 3-5 tuntia tai kylmässä yön yli. Suositellaan leivottavaksi heti sulatuksen jälkeen. Painele taikina vuokaan (Ø 24 cm) ja täytä. Paista uunin keskitasolla 200 °C:ssa n. 30-45 min. PAKASTE. Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Viimeinen valmistuspaikka:Suomi 246
Jäädytetty;Paistettu
Markkinoija
FAZER LEIPOMOT OY
FAZERINTIE 6
01230 VANTAA
EAN-koodi
6430024243697