Kuvaus
Fazer Gluteeniton Pizzajauhoseoksesta leipoo maukkaat pizzapohjat, suolaiset piirakat sekä helpot tortillat. Lisää reseptejä: fazer.fi/gluteeniton.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Herkullinen pizzapohja (pellillinen tai kaksi pyöreää pizzaa)
3 dl (n. 300 g) Fazer Gluteeniton Pizzajauhoseosta
0,5 pss kuivahiivaa
2,25 dl vettä
0,5 dl oliiviöljyä
Alustamiseen gluteenitonta jauhoa
Sekoita jauhoseos, hiiva ja lämmin vesi (42 °C).Sekoita joukkoon öljy ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä n. 30 minuuttia. Kaada taikina jauhotetulla pöydälle tai uunipellille. Kauli tai taputtele käsin pohja ohueksi ja täytä makusi mukaan. Paista pizzaa 225 °C:ssa 15-20 minuuttia. SÄILYTYS: kuivassa ja huoneenlämmössä.
Herkullinen pizzapohja (pellillinen tai kaksi pyöreää pizzaa)
3 dl (n. 300 g) Fazer Gluteeniton Pizzajauhoseosta
0,5 pss kuivahiivaa
2,25 dl vettä
0,5 dl oliiviöljyä
Alustamiseen gluteenitonta jauhoa
Sekoita jauhoseos, hiiva ja lämmin vesi (42 °C). Sekoita joukkoon öljy ja anna vetäytyä jääkaapissa peitettynä n. 30 minuuttia. Kaada taikina jauhotetulla pöydälle tai uunipellille. Kauli tai taputtele käsin pohja ohueksi ja täytä makusi mukaan. Paista pizzaa 225 °C:ssa 15-20 minuuttia.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Markkinoija
FAZER FINLAND OY
FAZERINTIE 6
01230 VANTAA
EAN-koodi
6419811108609