Kuvaus
Myllyn Paras Laktoositon Piparitaikina on perinteisen piparitaikinan makuinen, helposti käsiteltävä ja kauniin ruskeaksi paistuva.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä – 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18°C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakastelokerossa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.
Sulata taikina jääkaapissa pakkauksessaan yön yli tai levitä taikinalevy sulamaan huoneenlämpöön n. 45 min, kunnes taikina on riittävän sulanut kaulittavaksi. Älä sulata taikinaa mikroaaltouunissa. Kauli taikinalevy n. 2–3 mm vahvuiseksi levyksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille, leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla n. 200 ºC n. 5–9 min.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
MYLLYN PARAS OY PAKASTEET
PL 5
05801 HYVINKÄÄ
EAN-koodi
6417700067501