Kuvaus
Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikina on voilla leivottu, perinteisin piparkakkumaustein maustettu taikina.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Pakaste. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Säilytettävä – 18 °C:ssa tai kylmemmässä. Säilyy pakastelämpötilassa (- 18°C) parasta ennen -päivään asti, jääkaapin pakasteosassa (n. -6 °C) 7 vrk, jääkaapissa (n. +5 °C) ja huoneenlämmössä kuin vastaava tuoretuote.
Levitä taikinalevyt sulamaan huoneenlämpöön n. 30 min. Kauli taikinalevyt n. 2 mm:n paksuisiksi levyiksi. Jos taikina tarttuu pöytään, ripottele vähän jauhoja alle. Painele muotilla kuvioita taikinaan ja nosta ne lastalla paistopellille leivinpaperin päälle.
Pasta uunin keskitasolla n. 200 -asteessa n. 5-7 min. Piparkakut palavat helposti. Ole tarkkana.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
MYLLYN PARAS OY PAKASTEET
PL 5
05801 HYVINKÄÄ
EAN-koodi
6417700060267