Kuvaus
Fazer Pizzataikinalla onnistut saamaan aidon ja maistuvan pizzapohjan pizzaasi.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Voit sulattaa pizzataikinan useammalla tavalla:
A) Sulata pizzataikina jääkaapissa (+ 4 C) muovilla peitettynä noin 10 tuntia tai yön yli.
B) Huoneenlämmössä muovilla peitettynä noin 2-3 tuntia.
C) Mikroaaltouunissa seuraavasti: kastele pizzapulla käden lämpöisellä vedellä. Sulata mikroaaltouunissa sulatusteholla kuvun alla: 1 kpl n. 2-4 min. tai 4 kpl 10-12 min. Huom! Sulatusajat ovat ohjeellisia ja mikroaaltouunikohtaisia.
Sulatuksen jälkeen leivo taikina joko käsin tai kaulimella, jauhoja apuna käyttäen pizzapohjaksi (halkaisija noin 26- 28 cm). Levitä haluamasi täytteet pizzapohjan päälle. Paista pizza uunipellillä, leivinpaperin päällä, 275 ⁰C:ssa noin 10-15 min. HUOM. Paistoarvot ovat ohjeellisia
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Valmistaja
Fazer Leipomot Oy
PL 17, 00941 Helsinki
www.fazer.fi
EAN-koodi
6413467489518
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.