Kuvaus
Marinoidut kirjolohisuikaleet ovat helppo ja nopea valmistaa esimerkiksi paistamalla n. 5 min. Ne sopivat sellaisenaan perunan tai riisin kanssa tai lisäämällä 1 dl ruokakermaa saat herkullisen kastikkeen. Suikaleista saat reilusti proteiinia, roppakaupalla omega-3 ja -6 rasvahappoja sekä tietysti vastustamatonta makua arkiruokiin.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Paista pannulla keskilämmöllä noin 5 minuuttia. Säilytys: 0 °C – + 3 °C. Tuote säilyy 0 °C – + 3 °C lämpötilassa pakkausessa merkittyyn päiväykseen saakka. Avattuna 0 °C – + 3 °C lämpötilassa kaksi vuorokautta.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Tuotantomenetelmä
Kasvatettu
Kalalaji
Kirjolohi
Markkinoija
HEIMON KALA OY
KÄRÄJÄMÄENTIE 6
14300 RENKO
EAN-koodi
6408001433003