Kuvaus
Suomalaisen, rapean paninileivän täytteenä on runsaasti lihaa. Savustetun kinkun ja mausteisen salamin muodostaman mehevän makuelämyksen kruunaa suomalaisella edamjuustolla viimeistelty paninikeittiön oma tomaatti-chilimajoneesi. Kinkku-Salamipanini on laktoositon.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Parilassa: Lämmitä parila 260-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Taita leivinpaperi parilaan ja laita panini leivinpaperin väliin. Aseta kansi päälle. Paista noin 3–4 minuuttia. Paistoaika on suuntaa antava. Uunissa: Lämmitä uuni 225-asteiseksi. Poista panini pakkauksesta. Laita panini uunipellille leivinpaperin päälle. Paista 4–6 minuuttia, kunnes paninin pinta saa kauniin värin.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Suomi
Lisätiedot
Markkinoija
OY SNELLMAN AB
KUUSISAARENTIE 1 B
68601 PIETARSAARI
EAN-koodi
6405096008017