Kuvaus
Herkullinen sitruunatäyte rapealla piirakkapohjalla ja päällä rapeita marenkihuippuja.
Säilytys- ja käyttöohjeet
Säilytetään -18 C. Ei saa jäädyttää uudelleen sulatuksen jälkeen. Sulatusaika huoneenlämmössä 2 tuntia, Sulatus mikroaaltouunissa 7 minuuttia mikroaaltouunin sulatusteholla (270 W) kuvun alla, anna kakun levätä 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Poista pakkaus ja aseta juustokakku lautaselle. Sulatus huoneenlämmössä tai mikroaaltouunissa.Sulatus huoneenlämmössä: 2 tuntia. Sulatus mikroaaltouunissa: 7 minuuttia mikroaaltouunin sulatusteholla (270 W) kuvun alla, anna kakun levätä 5 minuuttia ennen tarjoilua.
Alkuperämaa/valmistusmaa
Saksa
Markkinoija
Dr. Oetker Suomi Oy
Sörnäisten rantatie 29
00500 Helsinki
EAN-koodi
4001724034742
Huom. Tilausvalikoiman tuotteet tulee aina noutaa Saariston Puodilta. Tuotetta ei lähetetä postitse.